Adresa:Dragana Rakića 12v/10
11080 Zemun

Telefon:+381 69 111 11 50

E-mail:info@dubis.rs

Sajt:www.dubis.rs

Show/Hide Left Push Menu
Nov objekat: Šilerova 42+381 69 111 11 50

Investitor

Od 2006. godine bavimo se invenstiranjem u izgradnju stambenih objekata, a 2011. godine osnovali smo privredno društvo za razradu građevinskih projekata Dubis d.o.o., sa sedištem u Beogradu, u ulici Dragana Rakića 12v/10, 11080 Zemun.

Naša firma posluje u oblasti građevinarstva i investiranja u izgradnju stambenih objekata, kao i u prodaji istih. Dugogodišnjim iskustvom u izgradnji sopstvenih stambenih objekata na lokaciji u Zemunu, kao i iskustvom u oblasti prodaje stanova, upoznati smo sa potrebama i zahtevima klijenata. Naše znanje i iskustvo smo primenili u izgradnji novog stambenog kompleksa Dubis.

Glavni moto naše firme je napraviti takav prostor u kome svaka porodica može da ostvari svoje snove.  Zbog toga se trudimo da stvorimo takav prostor u kome ćete zaista uživati. Pored prostora  izuzetno je bitan i izbor lokacije.  Zbog toga je naša firma izabrala lokaciju koja je okružena bitnim ustanovama koje omogućavaju brzo obavljanje svakodnevnih aktivnosti, a ujedno se trudimo da lokacija predstavlja mirnu oazu gde porodica može da se razvija. Kvalitetan stan i dobra lokacija predstavlja pravu kombinacija za dobijanje najboljeg kvaliteta.  Ukoliko postanete naši kupci, bićemo vaše nove komšije, što predstavlja pravu garanciju kvaliteta.

Do sada firma je izgradila preko 12 objekata (6.000 m2) i prodala preko 120 stanova. Iza naše firme stoji veliki broj zadovoljnih kupaca, koji su pronašli idealno mesto za život. Budite i Vi jedan od njih, učinite sigurnu stvar za Vašu porodicu i budućnost!

 

Prijatelji sajta